Поли Генова предизвика фурор с тази новина

Поли Генова предизвика фурор с тази новина

Поли Генова, която е един от участниците в последния сезон на "Като две капки вода", обяви изненадваща новина. Нейните фенове не могат място да си намерят от чутото. 

Атрактивната певица, представяла България цели два пъти на "Евровизия", тази година отбелязва 30 години на сцена и е измислила подобаващ начин да го отпразнува. 

Ето коя ВИП мома се натиска за снаха на Поли Генова СНИМКИ

Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт. Спектакълът, който носи символичното име „#1“, ще се проведе в Античния театър в Пловдив на 30 юли тази година. Новината беше обявена лично от Поли снощи на живо в ефира на Нова телевизия в „Забраненото шоу на Рачков“.

Поли Генова спаси дете от будна кома СНИМКИ

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „LAST NIGHT“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How we end up“, която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други. Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!“, заяви Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив вече са в продажба онлайн и редица обекти из цялата страна. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки./show.blitz.bg

Коментирай

tdmils

tdmils 05.05.2021 11:02

Най-важното нещо , което трябва да направи прекрасната Поли Генова е да сключи брак с бащата на детето си, за да не го наричат в бъдеще ИЗВЪН БРАЧНО, да не казвам по-лошата дума!

Роро

Роро 06.05.2021 14:43

На колко години е, че 30 години е на сцена?

georgi

georgi 07.05.2021 13:24

Кучка

Музикант

Музикант 08.05.2021 11:49

За 30 години на сцената прави първи концерт.Уж самостоятелен, ама не съвсем. И група артисти...По мое време правехме по 3 концерта на ден. Комерсиален продукт и много фукня. Това е Поли Генова за мен. Както казвахме навремето въздух под налягане.

Ина

Ина 08.05.2021 17:46

Ха ха,кой в днешно време сключва брак?То по логиката на долу каментиращия,на половин България децата ще са извънбрачни! Иначе,Поли си е просто много талантливо и умно момиче!

Сашо

Сашо 12.05.2021 5:04

Хубавка е,няма намеса по носове,гъзове