Ето коя ВИП мома се натиска за снаха на Поли Генова СНИМКИ

Ето коя ВИП мома се натиска за снаха на Поли Генова СНИМКИ

Датата 12 април за Поли Генова е специална, тъй като тогава е роден нейният първороден син. Преди броени дни той стана на 2 годинки, а щастливата майка не успя да му обърне достатъчно внимание. 

Същият ден тя трябваше да се готви за лайфа в "Като две капки вода", но помоли таткото да доведе Даниел в студиото и между репетициите да може да го гушка. Все пак гордата майка реши да се реваншира на мъника и го направи незабравимо. 

Поли Генова спаси дете от будна кома СНИМКИ

През уикенда Поли спретна детски рожден ден на юнака, който получи много и все хубави подаръци. Изпълнителката на "На инат" бе поканила майки и татковци с децата си, за да има с кого да си играе Даниел. Сред гостите наш репортер веднага забеляза красивата дъщеря на Орлин Павлов. Поли и бащата ан Елизабет са дългогодишни приятели, а децата им са на една възраст и често се събират да си играят. 

Тортата на рожденика била украсена в различни колички и се оказала изключително вкусна. Гостите разполагали с много играчки за игра, но забавата настъпила при гонитбата на сапунени балончета, с които ги зарадвал половинката на Поли, който се оказал истински талант като аниматор на деца. 

На последния лайф на "Капките" се оказа, че освен синът на Поли, рожден ден има и дъщерята на водещия Герасим Георгиев - Геро. Девойката е с цели 10 години по-голяма от Даниел, но пък Геро побърза да я предложи за снаха на Поли и договориха брака. На рождения ден на мъника гостите се шегували, че много повече ще му отива щерката на Орлин, тъй като са на една възраст./show.blitz.bg

Коментирай