Онлайн партитата на DJ Дамян спасяват Краси Радков по време на извънредното положение ВИДЕО

Онлайн партитата на DJ Дамян спасяват Краси Радков по време на извънредното положение ВИДЕО

Онлайн партитата на DJ Дамян, които той стартира по време на извънредното положение в страната, се превърнаха в истинска сензация и единствено забавление на хората под карантина. 

След него се направиха опити за копиране, но без особено голям успех. Оригиналът винаги се познава и отличава. Не случайно се събираха над 15 хиляди души, които с интерес следяха партита на Дамян. Оказа се, че големият актьор Краси Радков също разнообразявал вечерите си с музиката на Дамян. 

"През тези два месеца единственото ми забавление бяха онлайн дискотеките с DJ Дамян", призна комикът пред Иво Сиромахов и изненада всички, че си е стоял вкъщи и стриктно е спазвал всички наредби на ЩАБА. И Дамян се оказва не само големият спасител на баловете, а също така успял да измъкне от депресия хиляди българи по домовете си. 

Известният и скандален диджей успя да наложи един нов продукт, като всяка вечер предлагаше на живо тематично парти. В понеделник забаввляваше с фолклор, вторник с балканска музика, сряда с ретро хитове, четвъртък бе заложил на неостаряващите хитове на Слави и Ку-ку бенд, петък и събота залагаше на актуални пачерта, а неделята е резервирана за "песни от махлата". /show.blitz.bg

 

Коментирай

Kyri

Kyri 03.06.2020 7:50

Неграмотни сте до безобразие,Пръц!!! Не четете лу какво сте изсрали?