Никой не очакваше да се случи това между Галена и Преслава ВИДЕО

Никой не очакваше да се случи това между Галена и Преслава ВИДЕО

По всичко личи, че Преслава и Галена са си простили и отново са приятелки. След като преди няколко седмици се срещнаха по време на общо участие на сватба в столицата, сега поеха и първо съвместно участие в нощен клуб. 

Феновете тръпнеха в очакване да видят как ще се държат една с друга, ще има ли ледове или приятелски усмивки. Останаха изключително изненадани от видяното и социалните мрежи бяха залети от коментари, че това е било събитието на годината.

Обичаните попфолк звезди, които стоплиха взаимоотношенията си след 8-годишна пауза, излязоха за втори път заедно на сцената в рамките на по-малко от два месеца.

Преслава и Галена заедно веселяха меломаните във Варна, като часове наред изпълняваха  хитове една на друга. Изявата им бе по повод празника на морската ни столица, който завърши с ефектна заря.

 

Двете певици запяха в импровизиран дует фолклорния хит “Назад, назад, моме Калино”. Изпълниха и много от своите хитове, като умело импровизираха с дуетни включвания. Настроението им видимо бе изключително ведно, което се предаде и на всички присъстващи на шоуто им.

Припомняме, че любимките на публиката бяха първи приятелки още преди да станат известни попфолк звезди, дори споделят, че са живели заедно. Взаимоотношенията им охладняха години по-късно, когато и двете ги споходи голямата слава. Не крият, че причината за разрива на приятелството им се дължи на зложелатели, които правили интриги.

Но все пак Преслава сподели наскоро в интервю, че за приятелство не можем да говорим, но поне вече не се сърди на колежката си, с която си делят първото място във фолка./show.blitz.bg

 

Коментирай