Навръх Нова година: Фолк звездите пируват с любовници, показаха зашеметяващи тоалети СНИМКИ

Навръх Нова година: Фолк звездите пируват с любовници, показаха зашеметяващи тоалети СНИМКИ

По традиция и тази година ще ви покажем къде посрещнаха новата година едни от най-обичаните фолк звезди и какви тоалети избраха за тази специална вечер, в която всички те извиват глас срещу двойни хонорари. 

Не можем да подминем факта, че всички се бяха постарали повече от обикновеното и определено блестяха на сцената. Ще ви покажем къде и как празнуваха Анелия, Глория, Галена, Джена, Емилия, Лидия, Преслава и Райна.

Анелия

Анелия избра дълга червена рокля за празничната вечер. Тя бе гост в изискан хотелски комплекс във Велинград, където успя да съчетае работата със забавлението. На една от масите бе настанен и нейният любим Любомир Захаринов, който вече не крие любовта си към певицата. Приятелки на Анелия й пожелаха още много нови години да посреща в прегръдките на любимия си човек. 

Галена

Галена този път изневери на традицията и заведението на мъжа си в Арбанаси и пое ангажимент в Доминикана, където заедно с Фики и Краси Радков изнесоха българско парти. Пайнерката бе пременена в къса рокля, подобна на всички други, с които сме я виждали през цялата година. Изглежда чалга фурията не е имала достатъчно място в куфарите и затова е заложила на семпъл тоалет. 

Глория

Новата година свари Глория извън пределите на родината. Тя имаше участие в Лондон, а новият й млад любовник Добромир бе плътно до нея. Оказа се, че до Великобритания са пътували и приятели на певицата, които са искали да посрещнат 2023г. в нейната компания. Изпълнителката на "Ако бях се родила река" не пропусна възможност да се похвали в социалните мрежи с поредица от снимки с любимия си, заради който всички в бранша започнаха да й се подиграват. 

Джена

Гласовитата певица Джена посрещна 2023 г. на участие в Стара Загора. Тя избра розова блестяща рокля, с която събра всички погледи. Изглежда изпълнителката на "Не съм жена ти" е подвластна на поверието, че в новогодишната нощ всеки човек трябва да носи по себе си нещо блестящо, за да му бъде пълна новата година. Джена бе в компанията на своя любим Атанас Стоев-младши, който го играе и озвучител на певицата.

Емилия

Емилия също бе във Велинград навръх Нова година и подобна на Анелия заложи на червен тоалет. Разликата е, че нейната рокля е къса. Емилия изви глас първо в известен хотел, а след това се премени в черна рокля и заби глас в тамошен нощен клуб. Певицата имаше удоволствието да работи и да се забавлява с Димитър Рачков, който също имаше ангажимент в Спа столицата на Балканите. 

Лидия

Младата изпълнителка Лидия също се уреди с две участия на 31 декември. Първо весели хората на площада в Симитли, а след това се появи в една от най-оборотните дискотеки в Благоевград. Нямаме данни дали до нея е бил и половинката й Наско Колев, който напоследък я придружава на всяко нейно участие. 

Преслава

И Преслава бе на територията на Велинград. Този път тя пое само един ангажимент, за да може да се позиционира на едно място и, освен да пее, да може да се забавлява със семейството си. Хитовата звезда бе взела със себе си малката си дъщеричка Паола, както и половинката й Павел и техни приятели. 

Райна

Райна пък бе специален гост в известен хотел край Разлог и събра всички погледи с розовата си рокля с огромна цепка. "Бъдете здрави, заобиколени от любимите си хора, изпълнени с живот и душевен мир", пожела Райна на всички свои последователи. Тя също е успяла да съчетае работния си ангажимент със забавление със свои приятели./show.blitz.bg

Коментирай

нксщ

нксщ 04.01.2023 9:25

малей

Никой

Никой 04.01.2023 16:20

Простотия

Академик

Академик 04.01.2023 17:49

Сичкото миндил посреща новата година с клизма и фист.

Бахур

Бахур 05.01.2023 0:20

леля Ема реве от грозотия

кипх

кипх 05.01.2023 0:53

най ще им отива името мангета на всичките

tyo

tyo 05.01.2023 9:20

Кой е тоя клоун с Анелия?