Наш лекар със световна слава грабна награда за бизнес и туризъм Bright Awards на катамаран в Несебър СНИМКИ

Наш лекар със световна слава грабна награда за бизнес и туризъм Bright Awards на катамаран в Несебър СНИМКИ

Това е втори приз в рамките на два месеца за д-р Алит Керимов, който през юни бе удостоен с европейска награда в Истанбул

Д-р Алит Керимов бе отличен на най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards, които традиционно бяха раздадени на катамаран в морето, воден вещо от капитан Стивън Кларк.

Родният специалист има световна слава, а този приз, който печели преди дни, е втори само в рамките на два месеца. През юни тази година той бе удостоен в европейска награда "40 под 40" на Business elite awards в Истанбул, която се дава за хора до 40-годишна възраст с ярки постижения в своята област.

Около д-р Керимов не спираха да се суетят много от присъстващите дами, които с удоволствие биха се оставили в ръцете му, за да подобрят визията и самочувствието си.

Събитието в Несебър по традиция се организира от Балканската Медийна Асоциация и със съдействието на Яхт Ренталс.бг и цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.

Церемоннията се проведе и в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми, които по последни статистически данни са над 200 000. Водеща бе Анелия Торошанова от БНР, която блестеше в уникална рокля на дизайнерката Гергана Апостолова.

Summer Bright Awards наградите са подкрепени за инициативата и от Министерството на туризма. Призовете в категория Туристически обекти/атракциони бяха връчени от генералния директор на БНР Милен Митев.

Ето и кои са всички победители:

Плаващата къща на язовир Жребчево, Ахмед Хамед за популяризация на египетската цивилизация чрез изложбата на фараоните, която привлича хиляди почитатели в цялата страна, уникалната 36-метрова бяла сцена в град Банско, която целогодишно привлича туристи в града.

Водещата на Покана за пътуване на БНР и собственик на сайта Дромомания Магдалена Гигова поднесе Статуетката за туристическа агенция Ocean Travel. Също така и в категория Здраве и красота на доктор Алит Керимов – Дерма Аестетик.

Статуетката за Ентъртейнмънт бе връчена от Карлос Арелано на Човека глас Краси Аврамов, който отправи покана към всички за предстоящия си мега концерт на 13 септември в Пловдив.

В категория Мода собственикът на медията Либерта бг Стоян Тончев награди най-известният варненски дизайнер, който отдавна завладя и страната, Красимир Недялков.

Да връчи статуетките на победителите в категория Право на сцената се качи един от най-добрите адвокати в България  Петър Николов

Адвокат тази година стана адвокатката от Бургаската колегия Николета Метева, която е и социално ангажирана и прави много благотворителни събития в града. Призът за Адвокатско дружество отиде при „Кацаров и Иванов“.

Статуетката в категория Старт-ъп беше връчена от Рокси Рок от Хайлайф на Линда Ким. Тя даде и приза в категория Хотелиерство на най-новото бижу в Цигов чарк – спа-комплекс Гранде Виста.

В категория Медицина наградите раздаде продуцентът и ко-водещ на предаването „Седмицата с Нина и Зий“ по България 24 Зий Ребело.

Първият приз отиде при семейство Батинкови за Топ Хоспитал Сървисиз АД. Втората статуетка в категория Медицина получи Атанас Месечков за социална отговорност чрез проекта му Геника Нюз.

В категория Уелнес и Спа статуетката получи Виктория Спа град Черноморец, тя им бе поднесена от водещия от Канал 0 Марио Ангелов.

В любимата категория на жените – Козметика, призьорите бяха две дами, а статуетките им поднесе редакторът на в-к Марица Иван Кирев.

Първият приз отиде за козметика Амира Парфюмс, а вторият го взе певицата Весела Маринчева за нейния бранд за слънчев тен Mediterranean Glow by VessSun.

В категория храни  призът за водата с естествено съдържания на сребро White Water бе връчен от Томас Панайотов от Яхт Ренталс бг.

В категория Обзавеждане и дизайн да връчи статуетката на Тека България Анелия Торошанова покани на сцената Нина Хамилтън, тв водеща и юрист.

В последната категория Строителство, инвестиции и архитектура статуетките бяха връчени от бившия министър и дългогодишен председател на Българската хотелиерска асоциация Валентин Заяков на архитект Калин Панайотов и неговата компания Инпос и за бизнес инвестиция със социална ангажираност на Солар Еко Енерджи.

След церемонията всички се забавляваха на едночасово ди-джей парти с много танци и музика в открито море./show.blitz.bg

Коментирай

Цял отбор

Цял отбор 07.08.2023 22:02

комплексари, снобари и мошеници от класа.

Която

Която 08.08.2023 4:28

Да не забравяме към отбора и к*твоите.. Иначе голем смях. с тези награди и с прекръстените наши сноби с английски фамилии . И на всеки гей награда. Даже и Това крокодила има награда

Която

Която 08.08.2023 4:33

Да не забравяме към отбора и к*урвите.. Иначе голем смях. с тези награди и с прекръстените наши сноби с английски фамилии . И на всеки гей награда. Даже и Тоца крокодила има награда

Ади

Ади 08.08.2023 9:10

Аааааа папахахаха македонския измамник хахахахахаахахахахаха “световна слава” папапахахахаахах ужас!ННе се излагай прошляк!

Филип

Филип 08.08.2023 9:14

Боже Керимов и световна слава!?!?Това е срам за лекарската гилдия и за медията която би си позволила тази статия.Вече сме жалки.

Шуша

Шуша 09.08.2023 10:34

Този толуп Алит Керимов не знам кой го лъже ,че е ще става звезда ,но препоръчвам да избягвате услугите му!!!