Напук на карантината: Люси Дяковска отпразнува шумен РД с хиляди ВИДЕО

Напук на карантината: Люси Дяковска отпразнува шумен РД с хиляди ВИДЕО

Люси Дяковска никога няма да забрави 44-ия си рожден ден, който отпразнува вчера. Чаровната певица бе сама в къщата си, затова покани хиляди свои приятели и почитателите от България и Германия да прекарат празника с нея. 

Красивата къдравелка за първи път си позволи да направи онлайн концерт с обичани и много популярни световни хитове. Няма как - има празник! По всичко личеше, че Люси се вълнува и го прави от сърце. 

Люси Дяковска просълзи мрежата с тези думи за любимия си мъж! СНИМКИ

Само за минути към нейната онлайн изява се присъединиха хиляди почитатели от България и Германия, а тя не спря да ги поздравява и на двата езика. Към виртуалното парти се включиха и две наши актриси - Милица Гладнишка и Койна Русева. 

 

Люси Дяковска с взривяващи признания в училище в Плевен! СНИМКИ

При включването на Койна, Дяковска моментално я поздрави и козирува като войник пред лейтенант. Русева от своя страна й благодари с пост под видеото. 

Люси събра хиляди честитки за празника си и определено впечатли с изящно живо изпълнение на обичани от всички нас световни хитове./show.blitz.bg

Коментирай

tengu

tengu 03.04.2020 11:32

Добре се е заредила с бело и комфети за празника и карантината. Личи и по изцъкления поглед и налудничевото поведение...

Тони

Тони 03.04.2020 12:41

Люси, мила, взе да откачаш и ти!

чита

чита 04.04.2020 13:23

Честито!!! Здрава и все така позитивна!