logo

“Mojito Fantastico” в Дряново, с грандиозно парти на THEO & Yori

“Mojito Fantastico” в Дряново, с грандиозно парти на THEO & Yori

На 11.09. петък, от 19:00 часа, THEO & Yori, ще представят новия си видеоклип към песента – „Дума да не става” в родния си град. Дряновските любимци, Теодор Василев - Theo и Йордан Сотиров - Yori, преди месец заснеха и видеоклипа към песента.

Видеото е дело Христо Христов /Devil Cinema/. С голямата си любов и обич към родния край, младите таланти запечатаха видеото на легендарният „Сини Вир” – Дряновски манастир. Домакин на събитието е елитния Coctail Bar “Mojito Fantastico” в Дряново, където ще се събере Trap & Hip-Hop културата на младото поколение в България.

Открита сцена с брилянтен звук и лайт шоу, изпълнения на живо с участието на Theo, Yori , MishMash , The D, Eros и цялата група на музикалният лейбъл „Dream Stars Records”. Също така феновете на Trap & Rap звученето ще се насладят на Live Mix-а на DJ Theo.

Главен съпорт на партито са момчетата от „White Swan Ent”, те са млади, креативни младежи, които се завърнаха от Англия, а днес въвеждат модела на музикалната „Trap” културата и в България, организирайки големи ивенти в цялата страна./ show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай