Млада фолк звезда показа интимен татус по време на участие СНИМКИ 18+

Млада фолк звезда показа интимен татус по време на участие СНИМКИ 18+

Една от най-актуалните фолк звезди у нас показа доста интимна татуировка по време на свое участие в столичен клуб. Цвете краси разстоянието на изпълнителката между двете й гърди. 

С новия татус се похвали най-актуалното име от музикалния лейбъл на Галин - Симона. Тя се появи на участие в доста оскъдно облекло, а гърдите й на няколко пъти щяха да се покажат. 

Симона си е направила временна татуировка, забеляза наш репортер. Тя искала първо да види дали ще й харесва резултата и след това вече да мисли да запечата рисунката завинаги. На глезена има постоянна татуировка, която изобразява нота, но в най-скоро време мисли да нашари разстоянието межди двете си гърди. 

На последното си участие Симона трябваше да изпълни отправено предизвикателство от колежката си Лорена. Тя накара изпълнителката на "Момиче от лед" да танцува кючек на сцената пред всички. Симона викна подкрепление при нея на сцената и със своите фенове показа на Лорена как се прави.

Заведението е измислило хитра тактика, я която карат звездните си гости да излизат от кожата си и да правят неща, каквито никой не очаква от тях. Всеки изпълнител изпълнява предизвикателство на свой колега и отправя такова към следващия, който ще гостува. Така Емануела влезе в ролята на барман и показа завидни умения в правенето на шотове, Илиян пък изкара допълнителни пари с продажбата на балони с райски газ, Лидия трябваше да имитира своята колежка Анелия и т.н./show.blitz.bg