logo

Мисис България Неделина Цанева събра звездна компания в Благоевград

Мисис България Неделина Цанева събра звездна компания в Благоевград

Мисис България Неделина Цанева посрещна Нова година с горещи мацки. Звездната компания гостува в новогодишната нощ на носителката на титлата „Мисис България 2019” Неделина Цанева.

Красавицата, която се омъжи през лятото на миналата година вече живее в Благоевград. Последователи на Неделина в социалните мрежи разпространиха светкавично снимки и подробности от забавленията на ВИП компанията. Стартът на вечерта е бил в най-популярната механа в града, а после купонът се е преместил в известна дискотека, където продължил до сутринта.

Неделина и съпругът й, са се забавлявали в компанията на моделите, близки приятелки на Цанева, Радостина Ангелова, Йорданка Усаинска, Джейми и Катрин Вачева. Свидетели разкриват, че мацките са се превърнали в център на внимание с ефектната си визия и стайлинг. Неделина Цанева е един от най-успешните ни модели със сериозни успехи и на международния подиум. Наскоро се заговори, че миската е решила да се пробва на музикалната сцена, дори е готова с първата си песен. Засега тя пази в тайна всичко свързано с дебюта й, както и в какъв жанр ще е парчето. Неделина Цанева е първата носителка на титлата „Мис Силикон естетик“ в десет годишната история на „Мис Силикон“./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай