Михаела Филева направи нещо велико (СНИМКИ)

Михаела Филева направи нещо велико (СНИМКИ)

Първият самостоятелен концерт на Михаела Филева е вече зад гърба й. Талантливата певица сбъдна своята голяма мечта и успя да напълни зала 1 на НДК. 

Не можем да подминем факта, че публиката ан Михаела Филева бе изключително възпитана. Тя многократно е споделяла, че има уникални фенове и това си пролича по вереме на изявата й. 

Безкрайно дългите крака на брюнетката добре се виждаха в сребристите шорти, с които отри шоуто. За края му пък тя се появи в черни прилепнали къси гащи, с които изглеждаше супер секси. 


Михаела доказа, че не е просто един музикален продукт на пазара, а истински талант. Целият концерт премина на живо. "Как не се измори да пее на живо и през цялото време да танцува с балета", питаха се нейните почитатели в залата. 

Христиан Ненов от „Гласът на България”: Мечтая си за дует с Михаела Филева! (ВИДЕО)

Освен с хитовете си, Михаела е известна и със страстта си ъм танците, които демонстрира на голямата сцена без капка умора. Това придаде още по-голям блясък на един добре завършен спектакъл, който по нишо не личеше, че е дебютен за младата звезда. 

На сцената при нея се качиха всичките й дуетни половинки през годините - Графа, Прея, Дивна, Били Хлапето, Вензи, Павел и Венци Венц, Свилен от "Остава", Искрата.. Тя отправи благодарности към своите продуценти от "Монте мюзик", на родителите си, своите почитатели, но и на "момчето, което е до мен". 

За първи път след раздялата с колегата си Павел тя споделя нещо за нова връзка. Направи го много интелигентно и със сигурност е зарадвала човека, към когото бяха адресирани думите й./show.blitz.bg

Коментирай