Маги Сидерова се появи на сватбата на бившия си и стана страшно СНИМКИ

Маги Сидерова се появи на сватбата на бившия си и стана страшно СНИМКИ

През изминалия уикенд се състоя сватбата на бившия съпруг на Маги Сидерова. Той се венча за нейна колежка, а на събитието имаше доста ВИП гости. 

За голяма изненада на всички, най-добрият приятел на Маги - Азис, беше специален гост на тържеството и с песните си вдигна на крака всички гости. 

Фолк певецът беше гвоздеят на тържеството по случай сватбата на екс-манекенката Роси Черногорова и вече официалния й съпруг Борислав Желязков-Манекена, който в миналото беше съпруг на Маги Сидерова, екс-Желязкова.

За сватбата на Боби и Роси се заговори още през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното. Едва вчера е било и самото тържество на една от най-романтичните точки на родното Черноморие - Перла бийч в Приморско, където е и любимата резиденция на Тодор Живков, пише "Хотнюз". 

Азис, който е сред най-добрите приятели на бившата жена на Боби - Маги Желязкова по настоящем Сидерова се оказа гвоздеят в музикалната програма. Самата Маги също е била гост на тържеството, става ясно от публикувани сторита в Инстаграм профила й. Очевидно с бившия си съпруг продължават да са в близки отношения и след развода им преди години.

На сватбата се събраха и други популярни личности, сред които моделките Ивайла Бакалова и Диляна Попова. Ангелогласната Деси Слава също беше гост, но и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама. От своя страна Боби Манекена има един наследник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес./show.blitz.bg

 

Коментирай

String Mara

String Mara 30.08.2022 20:45

Е кое му е страшното бе тъпаци?Само курви и някаква изметпрезентирате!Няма ли нормална статия да предложите?

Zoo

Zoo 30.08.2022 23:19

Маги Сидерова мяза на маймун, избягал от Зоопарка…

АТАНАС УЗУНОВ

АТАНАС УЗУНОВ 31.08.2022 1:37

ПРЕД МЕН НА ПЛАЖ МАРИЯ ЛУИЗА БОБИ УДАРИ НА МАГИ ПОНЕ 5 ШАМАРА ГОЛЯМ БОЙ БЕШЕ, НА ЧЕРНОГОРОВА РАДИ ДОКТОРА ОТ СТРЕЛБИЩЕ И ТОЯ ГЛУПЕНДЕР МИТКО ЛУДИЯ ЛЕКА МУ ПРЪСТ И СКЪСАХА ШУНДАТА ВСЕКИДНЕВНО

чичи чарли

чичи чарли 31.08.2022 8:52

Скъсани терлици и лански кочове само перлени бичове признават

Пепи

Пепи 01.09.2022 10:19

За нас само смях от тези "Звезди ".

ъяъяъ

ъяъяъ 02.09.2022 9:15

парад на дърти урви и обратни.