logo

Купон! Петя Буюклиева вдига Асеновград на крака за 60-я си юбилей!

Купон! Петя Буюклиева вдига Асеновград на крака за 60-я си юбилей!

Петя Буюклиева ще отпразнува 60-тия си рожден ден с музикален поздрав в родния Асеновград на празника на Калиниците 24-ти юни. Звездата, която доскоро правеше ефектни превъплъщения в хитовото шоу "Като две капки вода", ще подари емблематични песни на съгражданите си.

Всяка година на Еньовден в родопския град се организира единствения по рода си в България празник, част от който ще е и асеновградчанката Петя Буюклиева.

Денят ще започне с традиционното литийно шествие с малките "булки", което ще завърши в градския парк с празнична програма за калиничките с участието на детски вокални групи и връчване на подаръци и грамоти.

Петя Буюклиева болезнено откровена след "Капките": Бях в една шоу магия през цялото време!

След това ще се проведе конкурса "Мини Мис и Мини Мистър Асеновград" за деца от 4 до 14-годишна възраст, а празненствата ще продължат с модерни и фолклорни танци и популярни изпълнители.

Вечерта ще завърши с избора на "Мис Асеновград", част от националната надпревара "Мис България". 12 красавици с трепет очакват коя ще се окичи с короната.

Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите! (ВИДЕО)

В журито пък ще бъдат последната "Мис България" Теодора Мудева, тв водещата Нина Хамилтън, "Мисис България" Станислава Андреева, "Мисис Баба" и известна като родната Шехерезада Стефи Стаменова, треньорът на волейболния тим "Локо Пловдив" и бивш национал Петър Узунов и други. Водеща на красивия конкурс ще е Боряна Баташова./show.blitz.bg

Коментирай