Купон без край: Ето как Преслава отпразнува своя РД и с кого ВИДЕО

Купон без край: Ето как Преслава отпразнува своя РД и с кого ВИДЕО

И тази година на своя рожден ден Преслава събра най-близките си приятели за един щур купон, какъвто може само тя да организира. Плътно до нея бе и Софи Маринова, която допълнително приповдигна настроението и накара всички са скочат на крака. 

Вече писахме по какъв начин бе изненадана Преслава от любимия й Павел по случай нейния личен празник, но истинските изненади са от самото празненство, в което Преслава не седнала нито за минута и през цялото време била с микрофон в ръка. 

Преслава със сестра си Ивелина Колева и Софи Маринова 

"Да се чуди човек на работа ли бях или бях рожденичка. Не пуснах микрофона и не седнах.  Просто имам удоволствието работата ми да бъде това, което най-много обичам- ДА ПЕЯ", написа тя в социалните мрежи. 

А към нейната колежка и приятелка Софи Маринова се обърна със специални благодарности. "Обичам те и се гордея, че имам приятел като теб!  Толкова весело ни беше, че си попяхме над четири часа. Изпратихме оркестъра, но нашата поръчваше песни на диджея и не спираше да пее", допълва Преси. 

Звездната рожденичка пяла не само свои песни, но и на колеги. Изкушила се да попее още на гръцки и турски, с което обра всички овации на своите гости./show.blitz.bg

Ето и клипчета от звездното парти на Преслава по случай нейния 38-и рожден ден:

 

Коментирай

Боби Манекена

Боби Манекена 29.06.2022 14:31

Какво занимавате обществото с този чалга боклук? Излгежда като лелка на 50 години! Никакъв сексапил, дори за MILF не минава! Дейба и изкуствената вехта мърша! Дано ѝ пръснат сливата и залезе! Приятен ден пожелавам и си ебете майката!

siurkuf

siurkuf 29.06.2022 20:50

С какво се занимава тази !?

Петя Петрова

Петя Петрова 29.06.2022 22:28

Покъртителна цигания. Гнус.

beti

beti 02.07.2022 13:05

Голяма цигания,тоя народ съвсем се опростачи.Срам........