Кристина Димитрова с интересна компания на Канарските острови (СНИМКИ)

Кристина Димитрова с интересна компания на Канарските острови (СНИМКИ)

Кристина Димитрова и Данчо Караджов си спретват луди купони на Канарските острови, където отпразнуваха подобаващо и вчерашният национален празник на България. Компания им правят съпругата на Данчо Караджов – Марияна и тв водещият и народен певец Влади Славов, който преди броени дни имаше концерт-промоция на дебютния си албум „Вечните песни на България” в хитов столичен нощен клуб.

Поредната екзотична дестинация е избор на Криси Димитрова, която обожава да пътува, особено на по-слабо популярни китни кътчета от света. Миналата година по това време, например, огнената лъвица, както често я наричат, бе в Дубай и Абу Даби.

„Чувствам като тийнейджърка. Животът ми харесва, какъвто е, и не мисля да го променям”, казва изпълнителката и добавя, че е от хората, които обичат да живеят за мига. „Винаги съм казвала, че съм от галениците на съдбата, защото ми е поднасяла много лесно хубавите моменти”.

Остров Лансароте, който е най-източният остров от испанския архипелаг Канарски острови, е поредното потвърждение на думите на Криси Димитрова, защото там хубавите гледки и преживяване изобилстват.

За Данчо Караджов пък, посещението на Канарските острови е поредно. Лятото на 2011-та той отново бе там, притаил дъх пред безкрайната екзотика. „Гмуркаме се в кристално синята вода на Атлантическия океан, радваме се на слънцето и пийвам мохито”, така фронтменът на „Сигнал” описва дните си на екзотичния остров./show.blitz.bg