Кристиан Кирилов направи нещо голямо (СНИМКИ)

Кристиан Кирилов направи нещо голямо (СНИМКИ)

Криастиан Кирилов, познат ни още като Митко от "София ден и нощ" сбъдна своя детска мечта да запише песен. Преди броени дни представи дует с гаджето си Джулия, а видеото скоро ще чукне милион гледания. 

Крис обаче не се задоволява само с въртене по музикалните телевизии. Атрактивният актьор направи своя дебют и на сцената. По време на едно от псоледните участия на Джулия в столичен клуб той се качи при нея на сцената и изпълниха дуета си "Ти си". 

Татуираният мачо бе приет по-добре от очакваното, а фенките му отказваха да го пуснат да си тръгне от сцената. За първи път се случва нов певец да е викан толкова пъти на бис. Той обаче натрупа армия от почитатели суспешното си участие в "София ден и нощ", както и с успехите си като рекламно лице на редица продукти. 

Митко от "София ден и нощ" и гаджето му се жигосаха (СНИМКА)

Кирилов явно е решил да става колега да гаджета си и вероятно дуетната им песен ще бъде само началото на музикалнта му кариера. В социалните мрежи ври и кипи от коментари за дебюта му в попфолка, а повечето фенки чакат с нетърпение следващата изненада на всестранно развитата личност. Съвсем скоро започва и нов сериал, в който главна роля има именно обичаният от всички Кристиан./show.blitz.bg

 

Коментирай

reee32

reee32 20.05.2019 0:47

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g