Крисия избухва на папагалска изложба на три континента в Пловдив! ВИДЕО

Крисия избухва на папагалска изложба на три континента в Пловдив! ВИДЕО

Откритието на Слави Трифонов - малката Крисия ще направи поредния си фурор, само че този път събитието съвсем не е свързано с музика, въпреки че талантливото момиче няма как да не пее.

На 7 септември от 11:30 ч. гласовитата тийнейджърка ще открие популярна международна изложба "Папагали от три континента" в европейската столица на културата Пловдив.

Вижте какъв луд купон вдигна Крисия след раздялата със Слави! ВИДЕО

Припомняме, че малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската "Евровизия" в Малта и накара всички българи да се гордеят.

Не е за вярване как изглежда вече Крисия! СНИМКИ

С изпълнението си "Планетата на децата" Крисия влезе в ролята на истинска фея и супергерой, който "иска да превърне всички хора по света в деца и "повярвай ми съвсем сами този свят ще променим".

"Живи, свободни и игриви" пък е мотото на екзотичната изложба, която първа ще има възможност да разгледа в Мол Markovo Tepe талантливата Крисия.

Слави Трифонов прости на Крисия

Заедно с "Ку-ку бенд" гласовитата чаровница ще изпълни свой бутиков самостоятелен лайф концерт на построена сцена, на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали - Какаду, Ара, Току тока, Джулс от популярния детски филм "Рио", обявен за изчезнал и защитен вид в природата, приятелят Жоро, а снежнобелият Лукас ще се обясни в любов на малката Крис и ще прошепне нежно "I love U"!

В града на телетата участието на Крисия ще зарадва безброй малчугани, а от управата на мола са подготвили и страхотни подаръци, и изненади за малката изпълнителка.

За сценичния тоалет на Крисия ще се погрижи карамелената дизайнерка Цветомила Маринова.

Изложбата "Папагали от три континента" ще бъде превърната в истинска джунгла от озеленителя експерт Йордан Сребров, който ще декорира истински палми към интериора и ще ни накара да се потопим в реалния свят на екзотичните птици./show.blitz.bg

 

Коментирай