Край на драмите: Тик ток парти за рождения ден на Диона, а тя бе в компанията на... СНИМКИ

Край на драмите: Тик ток парти за рождения ден на Диона, а тя бе в компанията на... СНИМКИ

Певицата Диона реши да събере най-близките си приятели и да отпразнува един запомнящ се 27-и рожден ден. Бившата рапърва и настояща фолкпевица дълго се колебаела дали да празнува, превдид нещастията в личен план, които я сполетяха, но все пак се решила и не съжалява. 

Припомняме, че Диона пометна в четвъртия месец и се раздели с годеника си. Всички тези сътресения в личен план за кратко я разколебават дали да продължи да се занимава с музика. 

Все пак желанието й да бъде известна певица надделява и към момента се е амбицирала за нови успешни проекти. А 27-и си рожден ден посрещна в компанията на най-близките си в хитов столичен клуб. Избрала бе тематично тик ток парти с присъствието на много инфлуенсъри, което ще се провежда всеки вторник в елитния нощен клуб. Неотлъчно до нея беше нейната майка, която е най-голямата й опора в този труден период от живота й. 

"Е, изпратих още една година от живота си… Колко бързо започнаха да се нижат. Една от най-значимите в живота ми до момента. Изпълнена с много изпитания и уроци, усмивки, и спомени. Благодаря на всички, които направиха празника ми още по-хубав! Всички, които се сетиха за мен и бяха до мен Готова съм да посрещна следващата и да я направя още по-добра за мен", пожела си Диона./show.blitz.bg

Коментирай