Кали вдигна "самолета" на абитуриенти (СНИМКА)

Кали вдигна "самолета" на абитуриенти (СНИМКА)

Певицата Кали успя да изпоти празнуващи абитуриенти в столичен клуб. Причината за тяхното вълнение не беше  завършването на средното си образование, а визията на чалга дивата. 

43-годишната певица се появи с черна рокля, която в долната част бе проздрачна. Очевидци разказват, че при всяко нейно движение тоалетът й се вдигал нагоре и се откривала прелюбопитна гледка за току що завършилите дванайсетокласници. 

Изненада! Кали записа песен със снаха си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Оказа се, че макар и на тези години тя все още може да буди интерес сред младежите. Кали винаги е успявала да се нагодини според предпочитанията на публиката и не случайно успя да се задържи на върха толкова години. Като голям плюс нейни фенове изтъкват това, че бързо троши ледовете между изпълнител и публика и със земно поведение кара всеки да се чувства специален. 

Кали е една от малкото в бранша, която остана вярна на себе си и продължава упорито да пее на живо по време на участията си. От известно време с нея пътуват и двама музиканти, които свирят тоталните й хитове абсолютно на живо. Тя многократно е заявявала, че е против плейбека и няма да лъже по този начин своята публика. 

Явно обаче е решила да заложи на по-секси облекла, гледайки своите колежки как се събличат и какъв голям успех им носи това./show.blitz.bg

Снимки: Club XI Eleven 

Коментирай

Ако

Ако 01.06.2019 19:01

Вдигат самолета от тази дърта жена с яки бицепси и изглеждаща на 100 години са за оплакване. А иначе.... да им е честита. Тя търси 4- и я глупак.

Дедо Ташко

Дедо Ташко 01.06.2019 21:43

Тази дърта жена??? Ти явно си пъпчив 13 годишен наркоман. Айде бягай да си играеш, че баба ти ако те хване че и пипаш компа ще ти напълни пъпчивия врат с шамари

йокин

йокин 02.06.2019 18:50

Уточнение,4татата,либофффффффффф,пето дете.А после,изнасилиха мееееееееееееееееетооооооооооооооо.