Кали обяви сензационна новина, с която зарадва почитателите си ВИДЕО

Кали обяви сензационна новина, с която зарадва почитателите си ВИДЕО

Фолк певицата Кали обяви сензационна новина пред почитателите си в социалните мрежи. Изпълнителката на хита "Като те почна" призна какви ги вършила през последната година и изненада изключително много верните си почитатели. 

Кали е взела много важно решение, което заслужава адмирации, особено в тези трудни икономически времена. Кали заяви, че на 1 април нещо ще се случи. Какво ли?! 

Гласовитата изпълнителка е подготвила самостоятелен концерт на 1 април, в който ще изпее част от песните си, но с коренно различен аранжимент. Това е голяма мечта на Кали и вече цяла година работи върху осъществяването й. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music)

"Ето какво ви подготвях през последната една година! Нещо различно и интересно, което съм адски горда да мога да представя пред вас на 1 Април тази година. И не, Няма шега, датата е 1 Април, локацията София, Music Jam. Надявам се да се видим с вас там. Инфо за билетите очаквайте съвсем скоро", обяви Кали. 

Неотдавна тя призна, че на концерта й ще свири и нейният колега Атешкан Теофиков - баща на покойната млада звезда Денис Теофиков. Кали със сигурност ще отдаде почит на трагично загиналия певец, тъй като е близка с родителите му и дори бе упълномощена от тяхно име да говори за трагедията в края на октомври 2021г. 

В социалните мрежи вече валят залози за песните, които Кали е решила да изпее на концерта си. Феновете на певицата се надяват да чуят нейните неостаряващи хитова "Забрави ме", "Мразя те" "Другата", "Любов навреме", "Като те почна", "Спрях ли ти тока" и т.н./show.blitz.bg