logo

Изненада! Поли Генова се завръща с гръм и трясък с... СНИМКИ

Изненада! Поли Генова се завръща с гръм и трясък с... СНИМКИ

Поли Генова признава, че майчинството й се отразява много добре, но успоредно с това не спестява и факта, че няма как да се чувства пълноценно без работата си.

Ето защо чаровната блондинка прави ударно завръщане, след като роди, а песента й ще бъде посветена на майчинството. Парчето, с което Поли ще направи опит отново да задържи вниманието на феновете, се казва "How we end up" и ще бъде представена по време на връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио тази вечер.

Поли Генова показа наедряла гръд на неочаквано място СНИМКА 18+

Изпълнителката е специален гост на най-голямото музикално събитие у нас, което тази година ще се проведе в Античния театър в Пловдив. Песента "How we end up" е пилотен сингъл към албума ѝ "Твоя", който ще излезе в края на месеца.

На церемонията на Годишните Музикални Награди на БГ Радио Поли е подготвила невероятно шоу с впечатляваща хореография. Тези, които не успеят да присъстват на събитието, ще могат да го гледат в неделя, 5 юли, от 22:20 ч. по Нова ТВ.

Изненада! Поли Генова с ударна промяна...

Припомняме, че звездата неколкократно е била отличавана в Наградите на БГ Радио. През 2017-та става Изпълнителка на годината, а година преди това получава и специалното отличие "БГ Посланик 2016".

През 2015-та Поли Генова е  водеща и на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна и сред феновете на конкурса по целия свят./show.blitz.bg

Коментирай

гост

гост 05.07.2020 12:27

Значи пак нищо ? Просто да не би да забравим единствената и песен и нея , горката ! Дайте да съберем пари като феновете на лефски и да и помогнем , че е огладняла.....може и на дичо и той е много гладен с две щерки ....подаяния за тях милите...

до гост

до гост 05.07.2020 22:57

Какво ти става?! Дреме им на Поли и Дичо как се гърчи душата ти - ако я имаш изобщо, де! Дребнава злобна завист си ти. Гледай си твойта паница и не грухти над чуждата.

Заешки водач

Заешки водач 06.07.2020 14:28

Aз съм в потрес! Ицо хазарта обра наградите! А, бе хора вие луди ли сте?