logo

Изненада! Катрин Вачева и Влади Славов станаха дует навръх Гергьовден ВИДЕО

Изненада! Катрин Вачева и Влади Славов станаха дует навръх Гергьовден ВИДЕО

Катрин Вачева и Владислав Славов поднесоха много неочаквана музикална изненада в днешния празничен ден, която дълго ще се коментира в социалните мрежи, убедени са последователи и на двамата там.

Моделката и певецът станаха дует и записаха специален поздрав за Гергьовден, който вече се върти с пълна сила в You tube. Успяха да заснемат дори и много китно видео за изключително кратко време, с което направиха и изненадата си още по-голяма. 

Катрин Вачева стана гореща розова секси фея заради... СНИМКИ 18+

"Направихме тази така обичана популярна българска песен с Владислав Славов в наше цветно и чувствено изпълнение, само за да ви усмихнем на празника и да ви кажем, че живота продължава и всички ние ще забравим за пандемията много скоро, и ще се радваме на живота, който е дар и който трябва да се живее в хармония, щастливи дни и все по-малко несгоди! Наздраве на всички именици!", написа красавицата във фейсбук профила си.

Катрин Вачева зашемети като булка СНИМКИ

"ВЕЧНАТА ПЕСЕН - ГЕРГЬОВДЕН!!! Специално за празника с  Катрин Вачева ви поздравяваме! Бъдете здрави и НАЗДРАВЕ!", пише и Влади Славов./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 06.05.2020 14:43

Този добър певец защо не си е избрал да му партнира красиво българско девойче, а този миндил?

кладен

кладен 15.05.2020 12:08

Да дойде Орлин Орлинов сега.

Да знам

Да знам 18.05.2020 11:44

Катрин върна ли парите които окраде от леля си. Много си грозна и адски тъпа