Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година

Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година

Обичаният интернационален фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година и обещава да е по-мащабен и по-грандиозен отвсякога.

Фестивалът ще се проведе в живописния район на Калитеа на 3, 4 и 5-ти май. Организаторите от Event Academy разкриха, че миналогодишната еуфория от страна на стотоци фенове, които станаха част от незабравимия тридневен купон на плажа на Халкидики, ги е провокирала да направят партито още по-грандиозно, а dj- те, на които ще заложат още по-известни.

„Това, което се случи миналата година беше нещо уникално и запомнящо се. Ще дадем всичко от себе си, тази година да бъде още-добра както организацията, така и самите партита. Задава се нещо грандиозно“, сподели Борис Денински от Event Academy, а партньорът му Петър Стоичков допълни:“Ще се постараем отново да съберем цяла плеяда от десетки актуални имена от световната и българска електронна сцена, които да са още по-добри и от миналогодишните. За сега обаче няма да издаваме нищо, но ще загатна, че се чака голямо име на сцената на Halkidiki Adventure”.

 

Коментирай