Гореща изненада от "Ритон" навръх празника на жената ВИДЕО

Гореща изненада от "Ритон" навръх празника на жената ВИДЕО

Навръх женския празник дует "Ритон" прави много специален подарък, който тепърва ще радва феновете им. Катя и Здравко имат чисто нова песен, озаглавена "Тъжен танц", а днес е и премиерата на видеото към нея.

И този път най-успешният роден дует успя да изненада не само с музика, но и с визии - Катя сменя два пъти прическата, а дантелените й черни рокли приковават мигновено вниманието, най-вече това на Здравко, разбира се.

Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на "Ритон" СНИМКИ

Във видеото двамата правят поредно чувствено потвърждение за силата на любовта си с горещи танци, погледи и опасна близост. И не, не очаквайте новата им песен да е тъжна и меланхолична, както може би подвежда първоначално заглавието й. 

Здравко от "Ритон" празнува юбилей в Италия СНИМКИ

Заедно с "Ритон" в клипа, режисиран от Николай Скерлев, виждаме и прекрасните актьори Даяна Ханджиева и Симеон Гълъбов, които играят влюбена двойка в сюжетната линия. Музиката е дело на Тасе Шарков, текста е на Росен Димитров, а аранжимента - на Алекс Нушев.

"Тъжен танц", която е част от предстоящия нов албум на обичания от поколения българи дует, досега е изпълнявана само концертно. Любопитна подробност е, че операторът снима Катя и Здравко в галерия "Анел" само за ден и кадрите се получават перфектно.

"Благодарим за подкрепата на фонд за изкуство и култура "Ангел Симеонов" за предоставената възможност да бъде реализирано заснемането на видео клипа в артистичното пространство на хотел "Анел" - София, споделят от дуета./show.blitz.bg