Глория шокира с огромно деколте и цепка до пъпа СНИМКИ 18+

Глория шокира с огромно деколте и цепка до пъпа СНИМКИ 18+

Примата на фолка Глория спря дъха на почитателите си, особено тези от мъжки пол, с огромното си деколте и цепка до пъпа по време на концерта си в Бургас. 

Нейната дъщеря Симона Загорова я направи баба преди няколко месеца, но Глория все още не се дава и младите й колежки могат само да въздишат по перфектните форми, визия, поведение и класа, което демонстрира при всяка своя проява. 

На 20 юли Глория изнесе летен концерт в Бургас, в който се включи и нейната дъщеря, както и народният изпълнител Николай Славеев. Изпълнителката на 'Любовен дъжд" бе подбрала два тоалета, с които да се появи пред публиката, но особено внимание предизвика бялата рокличка с огромно деколте и цепка до пъпа. 

48-годишната звезда е сред най-поддържаните българки у нас и служи за еталон на много подгряващи колежки, а и не само. Големи имена от фолка са споделяли своето възхищение от харизмата и класата на първата във фолка. А по всичко изглежда, че Глория ще успее да съхрани кариерата си вечна и няма да потъне в забрана, както стана с редица нейни колежки, с които стартираха почти по едно и също време. 

Фенове пишат в мрежата, че Глория ще е новата Лили Иванова, която никога няма да омръзне и ще бъде на сцената до сетния си дъх. А на концерта й в Бургас се появи нейният колега Коста Марков, който от няколко години живее в Америка. Това лято е успял да се прибере в родината за кратко, след което се връща отново в страната на Байдън./show.blitz.bg