Гери-Никол в дует с Бони (ВИДЕО)

Гери-Никол в дует с Бони (ВИДЕО)

Тийнсензацията Гери-Никол бе част от ВИП съсловието на сватбата на певицата Софи Маринова. Изпълнителката на "Направо ги убивам" се бе настанила на масата на продуцента Маги Халваджиян, Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. През цялата вечер обаче бе най-активна на дансинга и по всичко личеше, че се забавлява от сърце. 

Компанията на Гери търсеха всички нейни колеги. Приказва обаче си намери с колежката й от фолка Бони. Не знаем дали двете се познават отпреди това, но много бързо се надушиха и седнаха една до друга. От сцената и пред погледите на всички гости на сватбеното тържество Бони отправи примамливо предизвикателство към Гери.

Бони помоли оркестъра да й намери още един микрофон и извика своята колежка на сцената да запее с нея вечния й хит "Полудявам ли". Гери се притесни и заяви, че ще бъде само беквокал, защото не била много на "ти" с попфолка. Само след няколко минути обаче запя с пълно гърло и остави всички музиканти в залата с отворена уста.

"Леле, ама тя пее прекрасно. Би имала същия огромен успех и с кариера във фолка", шушукаха на масите фолкаджийте. Освен с пеене, Гери уби и с танцови умения. Визията й пък въобще не е за коемнтиране, тъй като в момента е в топ форма./show.blitz.bg 

 

Коментирай