Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта ВИДЕО

Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта ВИДЕО

Георги Симеонов - JJ посвети песен на Земята, мира и любовта. God is one for All/ Earth song е песен-молитва за спасението на Земята и човечеството. "С тази песен, в трудните времена на пандемия, бих искал да призова всички да осъзнаем, че само заедно и обединени можем да помогнем на Майката Земя и човечеството да оцелее като изградим нов свят – без омраза, без войни и без страдания", споделя изпълнителят.

Посланието на God is one for All/ Earth song е за мир и разбирателство, като път, по който трябва да вървим! Музиката и текста Георги Симеонов написва, вследсвтие на спонтанно обзело го вдъхновение малко след полунощ.

Първи хит на JJ след финала на "Капките" ВИДЕО

Не можах да заспя и усетих енергията на тази песен.“ – допълва JJ. Аранжиментът на God is one for All/ Earth song е дело на Светльо Заров, а Ники Нанков визуализира и завършва по най-брилянтния начин видеото към песента. Любопитен факт е, че във видео-клипа участват 2-те племеннички на Георги Симеонов, Грациа на 8 г. и Микаела на 4, които за първи път застават пред камерата и се справят перфектно с ролите си.

Финалистът от "Като две капки вода" Георги Симеонов - JJ в международен благотворителен проект

В английския текст са застъпени изконните човешки ценности и нужда от любов. Любовта към всички живи същества на Планетата – хора, растения, животни, която да изпълни сърцата ни! Апелът на JJ е божествената искра на вярата в Единния Бог, която всеки носи в себе си, да ни води по пътя от мрака на омразата, войните и страданията към Светлината на Мира, Любовта и Радостта! Според него само, където има любов, може да има живот!

"Вярвам, че песента ще докосне сърцата на хората и ще ни помогне да вървим по пътя на Мира и Любовта! Това е моя призив за спасение на Планетата Земя и човечеството!“ Песента е вторият музикален проект на Георги Симеонов-JJ след брилянтното му представяне в предпоследния сезон на шоуто „Като две капки вода“, където стигна до финал заедно с Фики Стораро, Дара и Маги Джанаварова.

Премиерата на God is one for All/ Earth song е на 22-ри Април - деня на Земята, обявен от ООН и отбелязан за първи път през 1970 г. God is one for All/ Earth song./show.blitz.bg

Коментирай

Китаристът

Китаристът 22.04.2021 13:59

Този защо си мисли, че има право да пее и изобщо да се занимава с музика?