Георги Симеонов-JJ вдига пищна сватба ВИДЕО

Георги Симеонов-JJ вдига пищна сватба ВИДЕО

Сватбено тържество, скандал и смешни ситуации в актуалното видео на Георги Симеонов - JJ, в което любопитна роля е отредена на Цветелина Янева "Забранена любов" е песен, посветена на лична история.

"Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта.

Георги Симеонов-JJ посвети песен на Земята, мира и любовта ВИДЕО

На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея", споделя финалистът от сезон 8 на най-зрелищното шоу на Нова ТВ "Като две капки вода". Музиката JJ поверява на талантливия Даниел Широков, на когото разказва за песента, а два дни по-късно инструменталът е готов. По думите на Георги Симеонов работата по "Забранена любов" се случва с невероятна лекота. Така става и с видео-реализацията на песента. Николай Нанков освен, че режисира видеото, написава и сценария.

Първи хит на JJ след финала на "Капките" ВИДЕО

"Това е най-интересният ми видео клип до сега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан", разказва JJ.

Атрактивните визии в бохо-джипси стил, запечатани от камерата на Радослав Гочев са дело на стилиста Гроздан Михайлов. „Аз като младоженец изглеждам някак възмъжал и това не е случайно. Повече от година тренирам всеки ден и вече започва да си личи.

По време на снимките имаше много смешни случки, но тази, която всички помним е момента, в който започва скандала между булката и младоженеца и Живко, в ролята си на водещ, се притичва да види дали сме добре, поглежда ме и казва: "Искаш ли да падна?" В мига, в който отговорих: "Да!" той просто се свлече пред масата на младоженците. Не можах да повярвам колко бързо реагира, а аз всъщност се пошегувах.

След края на дубъла всички се смеехме неспирно, а той просто стана и каза: Имаме ли го или трябва да го повторим!", довършва разказа от снимачната площадка талантливия изпълнител. Това е "Забранена Любов"! Видеото вече в You Tube канала на Георги Симеонов - JJ./show.blitz.bg

Коментирай

Ицо Петрофф

Ицо Петрофф 19.10.2021 12:12

Ще се омъжва