Георги Първанов рипна на хоро на Нелина ВИДЕО

Георги Първанов рипна на хоро на Нелина ВИДЕО

Дони Чачова и нейният съпруг Стойно Чачов вдигнаха бляскав благотворителен бал. "Набраните средства от куверти и томбола ще бъдат дарени на децата сираци и полусираци от община Стрелча.

Гласовитата певица Нелина стана част от събитието и с песните си успя да накара всички да се забавляват от сърце. Президентът Георги Първанов също не издържа на порива и се хвана на дълго и кръшно хоро.

Нелина: В чужбина се чувствам като посланик на културата на страната ни

"Моите приятели Дони и Стайно Чачови ме покани на събитието. Миналата година имаха подобно, но тогава звезди рисуваха, докато тази звезди пеят и танцуват за децата в неравностойно положение в Стрелча. Бяхме много колеги - квартет "Славей", Бинка Добрева, Анна-Мария, Кристина Димитрова, Светослав Стойчев и Ивайло Маринов. Имаше много светски личности, бизнесдами и заможни семейства, които чрез закупуването на куверта  подпомагат децата. Тези, които не присъстваха, подпомогнаха децата, като са превели суми по банковата снетка ан събитието", споделя пред БЛИЦ Нелина.

Нелина празнува Коледа в Кипър

И допълва: "Имаше и търг за картини, които са рисувани от самите деца. Най-скъпата картина се продаде за 1000 лв. Тази година събитието събира четири пъти по-голяма сума в сравнение с миналата. Специален гост на събитието беше и президентът Георги Първанов. Всички искаха да изпея "Брала мома къпини" и гледам и президента стана да танцува. След това дойде при мен да ме пита дали помня, че съм пяла за него преди много години".

"За мен и съпруга ми, Коледните чудеса започнаха! Всеки участник в благотворителното събитие “Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча” е истинско чудо! Гостите ни и всички, които ни подкрепиха, отделяйки време и средства ни помогнаха да съберем над 10 000 лв. Очакваме още постъпления, за да обявим сумата, която ще бъде разпределена между деца сираци и полусираци от община Стрелча. Вълнувам се и търся думи, с които да изразя благодарността си! Коледният концерт, с който ще зарадваме децата на Стрелча ще се състои на 20-и декември! Нямам търпение да видя грейналите им усмивки! Благодаря ви от цялото си сърце", написа в личния си профил красивата Дони Чачова.

Нелина поздравила домакинята на събитието Дони Чачова с любимата й песен "Донеле, мъри хубава"./ show.blitz.bg

 

Коментирай