Нелина празнува Коледа в Кипър

Нелина празнува Коледа в Кипър

Една вълшебна и различна Коледа очаква Нелина. На този светъл празник гласовитата певица ще бъде далеч от родината, но пък ще я прекара с много емигрирали български семейства в Кипър. 

Коледните и новогодипни празници винаги са били работни за изпълнителите от всички жанрове. Графиците им през декември са препълнени с изяви, но всеки от тях подбира доста старателно къде все пак да прекара Коледа и Нова година. 

Е, Нелина за първи път е решила да пее на Коледа в чужбина. "Нямах никакви колебания относно това дали да приема поканата. Участията ми в чужбина са много специални за мен. А и поканата беше толкова сърцата, че я приех веднага на драго сърце", споделя изпълнителката, която преди броени дни представи новата си фолклорна песен "Тръгнали старци". 

Нелина стана член на ловна дружина ВИДЕО

Нелина купонясва със Сърчаджиева и екипа на "Игри на волята" ВИДЕО

 

Нелина допълва, че много обича екзотични дестинации и гръцка музика, така че за нея ще бъде чест и удоволствие да сподели този празник с всички наши сънародници в Кипър и чрез песните си да ги пренесе поне за малко в родината. 

Изпълнителката призна, че този път няма да празнува със сина си. Заминава в Кипър с нейната озвучителка, а порасналият вече Кристиян имал други планове на родна земя, заради което не може да пътува с майка си.

На Нова година вече ще си е в България, но отново ще работи. Поела е ангажимент в Пловдив. /show.blitz.bg

 

Коментирай