Галена отпразнува шумен 37-и рожден ден! Ето кои звезди я уважиха СНИМКИ

Галена отпразнува шумен 37-и рожден ден! Ето кои звезди я уважиха СНИМКИ

По традиция Галена празнува шумно рождените си дни и тази година на 21 май в семейното заведение в Арбанаси се вдигна щур купон по случай 37-ия рожден ден на хитовата изпълнителка. 

Тя шашардиса гостите си с изискването на дрескод, който включваше дънково. Самата тя бе подбрала два дънкови тоалета - къса и дълга рокля, с които обра всички точки на партито. Гостите й, сред които много известни лица от България и Сърбия, също уважиха желанието й за облекло и спазиха дрескода. 

С Фики

За никого не е изненада, че на партито на Галена се появиха дуетните й партньори Меди и Фики, както и племенницата й Доника, която от известно време се изявява също на фолк сцената. Композиторът Даниел Ганев и жена му Сиана - бивша певица на "Пайнер", също получиха ВИП показа за звездния купон. 

С Меди

Най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави българската си колежка с няколко песни от репертоара си. 

Мъжът на Галена - Галин, много искал да подари на жена си гръцката звезда Паола Фока, но не успял да я уреди за участие същата вечер. все пак запазил идеята си за някое от следващите партита на своята прекрасна съпруга./show.blitz.bg

С Теа Тайрович 

С мъжа си Галин

Коментирай

ПТОСТО МНЕНИЕ

ПТОСТО МНЕНИЕ 25.05.2022 16:49

Кич и простотия,силикон и импланти + много козметични операции. А и много добре знаем тая чалгаджийка как проби в клоаката чалга -с монета във ваната!

пророк

пророк 25.05.2022 19:11

галин ФАФЛАТА....хахаах

Жаклин

Жаклин 26.05.2022 4:38

Пожелавам много здраве и щастие на Галена и семейството и!!!

АХМАК ДОГАН

АХМАК ДОГАН 26.05.2022 8:40

Един минет направен на точното място в точното време- машалла! Чок,чок гювендия.....