Габрово, Русе и Шумен посрещат Сигнал и Тангра за  грандиозни общи концерти

Габрово, Русе и Шумен посрещат Сигнал и Тангра за грандиозни общи концерти

За запомнящи се исторически концерти се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. След успеха на общите им летни концерти в Бургас, Стара Загора и Пловдив, рок легендите се качват отново заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните БГ хитове в Габрово, Русе и Шумен.

„Две групи, които са оставили дълбока следа в подсъзнанието на хората, отново влязоха в залите и доказаха, че българският рок е жив и публиката отново показа любовта си към двете банди! През всичките тези години ние сме се старали да й останем верни.“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-обичаните и разпознаваеми гласове у нас.

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: „За мен тези концерти са адски вълнуващи, защото с тези песни съм отрасъл, а всеки един човек, дошъл да ни чуе и види на живо, има история с тях! Хората стават на крака, пеят с нас, знаят текстовете наизуст. Велико е! Нашето желание е да им доставим удоволствие, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни! Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания!“

Сигнал и Тангра заедно на една сцена може да чуете и видите на живо на:

- 29 ноември в Габрово, Спортна зала "Орловец";

- 30 ноември в Русе, Канев Център;

- 1 декември в Шумен, Арена Шумен;

Организаторите от Event Masters отново гарантират въздействаща сцена с впечатляващи светлинни и огнени ефекти.

Спри се и жадувай! Любовта, без която не можем, идва в твоя град!

Билети може да се закупят онлайн на eventim.bg и на място в партньорската мрежа./show.blitz.bg

Коментирай