Фики Стораро стана на крака заради Лили Иванова, призна, че е бил... СНИМКА

Фики Стораро стана на крака заради Лили Иванова, призна, че е бил... СНИМКА

Поп фолк певецът Фики Стораро беше запленен от таланта на примата на родната популярна музика Лили Иванова, която снощи изнесе втория от общо трите си концерта в зала 1 на НДК.

Синът на Тони Стораро посети концерта, който възприе като своеобразен урок. Той бе в компанията на съпругата си Гюлджан, която му роди второ дете миналото лято.

Двамата се настаниха на първия ред в оркестрината, където билетите са по 200 лв. на човек. Атлетичният музикант успя да попие всяка извивка и всяко движение на Лили, докато гледаше и слушаше песните от новия й миниалбум "Чуй душата ми".

Фики показа как изглежда жена му след второто раждане СНИМКИ

Острието на "Пайнер" аплодираше бурно всяко изпълнение на Лили Иванова и получи нагледен урок за предстоящото си представяне на същата сцена само след броени дни. В събота, на 18 декември, той ще е специален гост на "Ексклузивната актьорска вечер" с участието на едни от най-обичаните таланти като Аня Пенчева, Мариус Куркински, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Албена Михова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Александър Кадиев и Драго Драганов. Фики обаче няма да представи фолкхитове, а ще изненада със световни евъргрийни.

Лили Иванова вдигна Велико Търново на крака с... ВИДЕО

Публиката на Лили Иванова като цяло беше много по-емоционална на втория й концерт и реагираше по-бурно и топло на изпълненията й. Ръкопляскаха много повече и по-дълго, но най-верните й почитатели са харесали повече рецитала от първата вечер, защото са усетили, че примата леко се пести заради кулминацията довечера, пише "Телеграф".

Оставиха Лили Иванова без топла вода и я накараха да... СНИМКИ

Програмата беше дублирана, но феновете очакват изненада с някоя допълнителна песен на бис. Сред публиката бе и златното перо на българския рок – поетът Александър Петров, автор на няколко от песните в концерта като „Присъда“, „Маската“ и „Животът“. Примите на джаза Камелия Тодорова и Румяна Коцева изпратиха красиви букети на колежката си, която се похвали с тях в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 17.12.2021 15:23

Лицемер е Фики.Отишъл е само за да си направи реклама.

Васко Кеца

Васко Кеца 19.12.2021 4:17

Фики е добър, но има и други добри.