logo

Фестивалът Пампорово се завръща по-звезден от всякога 

Фестивалът Пампорово се завръща по-звезден от всякога 

Фестивалът Пампорово се завръща за трета поредна година. И тази зима любимата парти дестинация на всички студенти ще бъде в ски курорта ни. От организацията обещават, че този път Шатрата ще е по-голяма от всичко видяно до момента. След супер успешните партита миналата година, организаторите от Event Academy ще подарят на гостите си най -добрия звук в света, който ще се постави от STAGEMASTERS. 


По традиция партита ще бъдат на 7-ми и 8-ми декември, като двете вечери ще са подвластни на различни тематични партита.
На 7-ми е хип-хоп вечер и за всички присъстващи ще пеят Гери- Никол и Вирго. С огромно нетърпение от страна на феновете се очаква и участието на рап легендата 100 Кила, който за пръв път ще стъпи на сцената на фестивала. Явор Янакиев- Килата е един от любимците на българската сцена и той самият сподели, че чака с нетърпение срещата си с всички студенти. 


На 8-ми купонът продължава с фолк парти, в което участие ще вземат едни от най-обичаните родни изпълнители- любимецът на множество девойки Галин , както и сексапилната му колежка Камелия, която се очаква и този път да привлече вниманието към себе си, измисляйки нетрадиционен тоалет за участието си. Гвоздеят на вечерта пък е фолк дивата Преслава, която също ще направи своя прощъпулник на сцената на Шатрата.

В момента изпълнителката е най-желана за участия у нас, особено след издаването на албума си „да гори в любов“, който се радва на огромен интерес от страна на феновете на фолка. „Обещаваме едно още по-добро изживяване за всички, които повярваха в нас. Тази година магията на фестивала ще е по- голяма от всякога“, заявиха Борис Денински и Петър Стоичков от Event Academy и допълниха : „Важно е да кажем, че за пръв път студентите ще могат да се записват онлайн без да ходят в офиси на сайта 8MI.BG. Ще пуснем 20 красавици, които ще раздадат над 40 000 покани на студентите в 20 университета в България. 


Местата са ограничени! Побързайте и резервирайте с капаро 50 лв вашето място, сега./show.blitz.bg

Коментирай