Дъщерята на Маргарита Петкова вдигна сватба (СНИМКИ)

Дъщерята на Маргарита Петкова вдигна сватба (СНИМКИ)

Дъщерята на голямата ни българска поетеса Маргарита Петкова – Надежда вдигна приказна сватба и направи страхотна изненада на близките си.

Красивата Надежда, която вече две години се бори с рака, показа, че за нея пътя към щастието е над всичко останало. Преди броени часове тя мина под венчилото с дългогодишния си партньор, с когото са горди родители на две деца.

„Аз все още вярвам в Рая. Но не го търся. - Раят не е място. Това е мигът, в който усещаш, че си част от нещо истинско”, написа тя в личния си профил във фейсбук и провокира под него да завалят стотици светли пожелания за щастлив и безоблачен семеен живот.

Маргарита Петкова призна за Тодор Живков!

Надежда, която никога не е крила жаждата си за живот, е майка на две деца и по всичко изглежда, че знае как да им даде най-добрия пример в живота, въпреки трудните периоди и моменти на болка.

Маргарита Петкова: Понякога е допустимо да удариш шамар!

Преди около година майка й – поетесата Маргарита Петкова, даде много силно интервю за медията ни, в което не спести нито щрих от онова, което семейството преживява в последните години./show.blitz.bg

Коментирай

tinad

tinad 12.05.2019 23:19

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g

Прекрасни!

Прекрасни! 13.05.2019 10:17

Момиченцата са вълшебни,както и булката!С пожелания за дълъг и щастлив семеен живот!