Драго Драганов будува заради „Ритон”! (СНИМКИ)

Драго Драганов будува заради „Ритон”! (СНИМКИ)

Колоритният тв водещ кове хит след хит по малките часове

Напоследък нощите и дните за Драго Драганов са се сляли, а причината е повече от основателна. Колоритният тв водещ е в луда гонка с мислите си, от които оформя ефектни рими за новите песни на дует „Ритон”.

Големият концерт на Катя и Здравко в НДК наближава, а именно Драго Драганов е техният основен тестописец. Той буквално не спи, за да изпипа докрай римите за песните от новия им албум, чиято премиера ще бъде в деня на музикалния спектакъл – 30 май в зала 1 на НДК.

Потвърждение за денонощния труд на тв водещия е и текста към най-новия бъдещ потенциален хит на „Ритон” – „Случва се нещо”, с който Катя се похвали наскоро в социалните мрежи. Музиката на парчето е дело на Мартина Иванова, а аранжиментана Алек Нушев.

"Ритон" поиска нещо специално от феновете си!

Остава малко повече от месец до галаспектакъла, а засега от дуета не издават дали колоритният тв водещ ще запише името си и под още текстове. До този момент той е автор на три песни от новия албум – „Твоята жена”, „Цял живот танго” и „Случва се нещо”. Но всъщност той има вече шест текста за звездния ни дует, като прибавим и тези на песните „Живот като на кино”,„До безсъзнание” и „За последен път ти повтарям”./show.blitz.bg

Коментирай