Дони Василева с престижна награда за авторската си козметика

Дони Василева с престижна награда за авторската си козметика

Дони Василева с престижна награда за авторската си козметика "Бизнес жена на годината 2022 - Златно токче" в категорията "Козметичен бранд" е голямо признание за нейната предприемаческа дейност и постижения в областта на козметиката.

Носителката на титлата "Grandma Universe" 2016 и "Мисис Дама на годината" 2021 е основател и собственик на успешния козметичен бранд Dony cosmetics, който отлично се представя на местния и международен пазар. Тя е известна с иновативните си идеи и привързаността си към качеството и добрите практики в производството на козметични продукти.

Богдан Томов, Ергенът и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутау наздравица

Нейните усилия и ангажимент бяха отбелязани от журито на "Бизнес жена на годината", което я избра за победител в категорията "Козметичен бранд" на стилна церемония състояла се преди броени дни в луксозен хотел в центъра на София.

Дони Василева е известна с иновативните си идеи и постоянния си стремеж към качество и добри практики в производството на козметични продукти. Тя има богат опит и експертиза в областта на козметиката и продължава да работи усърдно, за да осигури на клиентите си висококачествени и ефективни продукти.

Освен серията Pure Gold, козметичния й бранд успешно лансира и линията Wild Queen, разработена на базата на био масло от шипка. Imperial Velvet е най-новата, лимитирана, антиейдж серия, която съдържа масло от шафран, три хиалуронова киселина и масло от кедър.

"За мен е истинска чест и удоволствие, че съм удостоена с нова награда - "Бизнес жена на годината 2022 - Златно токче" в категорията "Козметичен бранд". Тази награда не е само моя, тя е признание за всички нас, мили мои момичета. Благодаря за доверието и подкрепата! Благодаря ви, че ме вдъхновявате, за да бъдем по-добри и по-красиви отвън и отвътре!", написа Дони в социалните си мрежи, където милиони потребители гледат атрактивните й видеа със съвети за домашна грижа за кожата на лицето.

Наградата "Бизнес жена на годината" е още едно признание за Дони Василева и за целия екип на козметичния бранд. Тя е доказала, че е в състояние да предвижда тенденциите в индустрията и да създава иновативни продукти, които отговарят на нуждите на потребителите. Успехът на Дони е пример за много жени, които искат да се включат в предприемаческата дейност и да развиват своите бизнес идеи./show.blitz.bg

Коментирай

ФОНЧО

ФОНЧО 03.03.2023 7:27

Бабата награда не и трябва. Трябва и един дебел и дълго ебящ кур,да и напълни всички дупки!