Цвети Разложка с участие в седмицата на модата в Дубай, журира и конкурс там СНИМКИ

Цвети Разложка с участие в седмицата на модата в Дубай, журира и конкурс там СНИМКИ

Журирането в международни конкурси взе превес в работен план при Цвети Разложка. След ангажиментите в Русия и приключилия за седма поредна година световен конкурс Лейди Юнивърс , родната красавица замина за Дубай отново да заеме мястото си като жури на Grand Qheen Universe 2022. Изненадата този път обаче беше участието й и в международната седмица на модата там.

Цвети разказа с възхищение за организацията на мащабния моден форум , за невероятните дизайнери и дължината на котешката пътека. Групата , която замина с нея беше от модели, печелили призове в нейния конкурс - Марина Цветанова, която стана първа подгласничка на Лейди Юнивърс 2022, самата победителка, литвански топмодел, завърналата се след дълго отсъствие от светлините на прожекторите Елеонора Ласкина, позната ни с титлата Топ модел на България 2001 г.

Ярко присъствие отбеляза 22-годишната Габриела Дакова, която достойно представи страната ни в Grand Qheen Universe 2022 в Арабските емирства. Международното жури я удостои със специалната награда Face of Universe 2022, след като всички фризьори, гримьори и част от редакторите на модни списания там, засипаха с комплименти откритието на Разложка в модния свят. Габриела дефилира редом с топмодела и неин ментор за първи път на седмица на модата и то директно на световен подиум!

За националните костюми на избраниците си, Разложка-Москова е заложила на дизайнера Мариета Славчева, а за финалните рокли на Стоян Радичев./show.blitz.bg

Коментирай