Цеца Величкович отсвири БГ колегите

Цеца Величкович отсвири БГ колегите

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович отсвири БГ колегите си за грандиозния концерт, който ще изнесе на 1 декември в столичната "Арена Армеец". Въпреки че грандамата на балканските ритми често се доверява на свои български колеги да я подгряват, този път е избрала сръбска банда.

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо своята 35-годишнина на голяма сцена заедно с бандата Mega band. Самата изпълнителка настоя пред своя екип да я подгрява голям бенд.

Цеца Величкович снима риалити в България

Цеца и опитните музиканти обещават на всички присъстващи в залата истински празник на музиката с много и известни сръбски хитове, пише "Телеграф". Групата има голям опит и не за първи път ще бъде на една сцена с балканската легенда.

Музикантите споделят, че са истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да погряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволствие както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас.

Групата Mega Band е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканти. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година. Едни от най-известните им хитове са Ti si zivot Moj, Halo Tata, Tudji Dodir, Dodju Dani и още други./show.blitz.bg

Коментирай

Гого

Гого 25.11.2022 23:18

западна съседка

ха ха Хо

ха ха Хо 27.11.2022 10:14

Сръбската чалгарка Цеца Меца УЖ ''мегазвезда''балканска ,а все само у България виси.Тази кръчмарска певачица даже 35 годишен кафански юбилей ще отбелязва тук.Че малко са ни наште чалгарски повлекани.

Киро Промяната

Киро Промяната 27.11.2022 23:52

Милата бабичка и тя си замина преди години. Май млада умря някъде на 70.