Цеца Величкович снима риалити в България

Цеца Величкович снима риалити в България

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“.

Шоуто на Цеца е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV”.

Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство. В София освен изявата на изпълнителката на самата сцена на най-голямата зала у нас, почитателите й ще разберат как преминава подготовката на Цеца преди концерта, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви изисквания има към музикалния екип.

В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя изненади за концерта в нашата родина и обеща на всички, че ще си прекарат страхотно в залата.

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна./show.blitz.bg

Коментирай

Ох на бати

Ох на бати 16.11.2022 13:40

Цеца искам да я любя още откакто за първи път ми стана патката искам да я онождам по 4.. 5 пъти на ден и да я пълня кат шаран за никулден