Business Lady Excellence 2023 събира под един покрив най-успешните жени бизнес лидери в Европа

Business Lady Excellence 2023 събира под един покрив най-успешните жени бизнес лидери в Европа

Над 30 от най-успешните жени бизнеси лидери от цяла Европа ще пристигнат в България, за да се включат в глобалната конференция Business Lady Excellence.

Най-голямото международно събитие за жени в бизнеса е под патронажа на вицепрезидента на Република България - Илияна Йотова и ще се проведе на 25-ти и 26-ти април в Grand Hotel Millennium.

Мащабното събитие е първото по рода си на територията на Балканите и има за цел да даде уникалната възможност на българския бизнес да се докосне, обмени опит и получи безценни съвети от световно известни професионалисти и вдъхновяващи лектори.

Комуникационният мениджър на Майкрософт за Европа, председателят на Европейската асоциация на жените лидери и част от ТОП 50 на най-вдъхновяващите личности за 2022, маркетинг лидери и част от топ 20 на най-успешните жени в Софтуера и топ 10 на най-влиятелни жени в технологиите за 2021, са само малка част от вдъхновяващите дами, които ще „издадат“ своите тайни за лидерството и успехите в бизнеса.

„За нас е изключителна чест, но и същевременно голяма отговорност, да сме движещата сила на първата по рода си конференция на жените бизнес лидери в Европа. Убедени сме, че тази глобална среща ще остави траен световен отпечатък.“ – споделят организаторите на събитието - Биляна Стефанова и Даниел Димитров.

Всяка година на трибуната на BLEx застават едни от най-успешните дами от бизнеса в България. Към тях организаторите добавят различната гледна точка на международните лектори, които допълват с иновативни подходи и методи. Тази година на сцената ще стъпят дами от: Португалия, Белгия, Турция, Румъния, Англия, Сърбия, Австрия и Белгия.А бизнес лидери от Сингапур и Австралия ще се включат онлайн. „Истинското предизвикателство по отношение на разнообразието и приобщаването в днешно време е наистина да се издигнем взаимно и да канализираме силата на сътрудничеството. Това наистина ще направи разликата и ще поддържа всичко добре балансирано.“, споделя още организаторът Биляна Стефанова.

Тази година BLEx не е просто конференция. В рамките на Business Lady Excellence ще се проведат годишните награди Business Lady Annual Awards, които отличават постиженията на жените в съответните категории. Ники Кънчев и Ники Сотиров ще бъдат водещи на Гала вечерята и церемонията по награждаването. А Видинската опера ще внесе още по-емоционален и зареждащ привкус на вечерта. За първа година достъпът до Business Lady Annual Awards е отворен, но местата са ограничени. Специално подготвено Бизнес модно ревю ще покаже най-новите тенденции в Бизнес облеклото. И в двата дни на Конференцията ще можете да видите специалното изложение, на което дами, наложили своите продукти и брандове, ще могат лично да ги презентират./show.blitz.bg

Коментирай