logo

Бони спретна щур купон пред кооперацията си ВИДЕО

Бони спретна щур купон пред кооперацията си ВИДЕО

Ковид-19 ни постави пред изключително изпитание през изминалата година и макар строгите епидемиологични мерки, някои хора намериха начин да се забавляват и да забравят поне в новогодишната нощ за всичко лошо. 

Фолкпевицата Бони, която също като колегите си нямаше възможност да работи на 31 декември, вдигна мощно парти и разтърси целия квартал. Гласовитата изпълнителка посрещна 2021 г. с танци, шампански, заря и добро настроение пред входа на нейната кооперация и направи истинско шоу на съседите си. 

Бони събра някои от най-близките си приятели на домашен купон в жилището си, а точно в полунощ компанията излезе навън и разтърси столичния квартал "Борово" с мощна заря, танци и няколко бутилки шампанско. Съседите на Бони се показаха на балконите и бурно я аплодираха. 

Фолкпевицата Бони: Имам желание дъщеря ми да учи в чужбина

Изпълнителката на "Вирус и секс" се беше барнала в блестяща рокля, която открояваше стегнатата й фигура, която дори карантината не успя да развали. Бони не се жалва като останалите си колежки, а се опитва от всяка ситуация да извлече максимума. Тъжно й е, че не е на работа на този ден, но пък за първи път има възможност да посрещне новата година в домашна обстановка и с най-близките си. 

А покрай шоуто пред блока тя се чувстваше така, сякаш е на участие. И по молба на празнуващите съседи тя запя няколко популярни песни, с което още повече приповдигна настроението на всички и показа, че с положителна мисъл може много по-леко да преминем през всяко изпитание, което съдбата ни изпраща.

"Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата, посрещни ги с вяра и красива усмивка, а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет през цялата 2021 година! Да я посрещнем с радост, да я изживеем в щастие и изпратим с здраве", написа тя в първите минути на новата година./show.blitz.bg

Коментирай

ХП1984

ХП1984 03.01.2021 0:44

Всичко е много хубаво, браво на Бони, но тя самата е толкова проста и куха, че няма на къде повече ...