Фолкпевицата Бони: Имам желание дъщеря ми да учи в чужбина

Фолкпевицата Бони: Имам желание дъщеря ми да учи в чужбина

На 12 декември фолкпевицата Бони отпразнува рождения си ден. От минали години знаем, че нейните партита са пищни и за тях се говори дълго. Предвид обтегнатата обстановка тази година не успя да вдигне купон с всичките си приятели, но събра най-близките си в собствения си дом и партито отново бе шумно. Талантливата певица разказа пред наш репортер как е празнува рождения си ден, за вече пълнолетната си щерка и защо иска да кандидатства в чужбина, как й се е отразила пандемията и как ще посрещне предстоящите празници. 

- Бони, тази година отпразнува рождения си ден в много тесен кръг, предвид ситуацията и извънредните мерки. Това не ти попречи да се забавляваш шумно...

- Нормално е да го отпразнувам, нищо не може да ме спре! Всеки човек трябва да намира време и да празнува рождения си ден, за да му бъде весела цялата година. Вярвам в това и винаги празнувам много весело, макар и тази година в по-тесен кръг вкъщи. 

Въпреки пандемията, Бони организира щур купон за 18-ия рожден ден на дъщеря си СНИМКИ

- Издай какви подаръци получи и какво си пожела, когато духна свещичките?

- Получих много хубави изненади, всеки се беше подготвил. Но за мен подаръците не са толкова важни, а жестът и всички поканени да ме уважат. Докато бях на фризьор, вкъщи бяха дошли от една сватбена агенция и бяха преобразили хола ми. Дъщеря ми също ме изненада с нещо, от което имах нужда и тя го е забелязала Страшно съм щастлива, че толкова много колеги и почитатели се сетиха за мен и ме поздравиха.  Четири дни вече не намирам време да отговоря на всички. Пожелах си да съм здрава, защото само тогава мога да постигна всичко, което все още не съм успяла. Също така да мога да изуча дъщеря ми Михаела.

Бони с емоционално признание за дъщеря си: Вече 18 години... СНИМКА

- Малко преди това и твоята дъщеря Михаела навърши пълнолетие. Как отбеляза тя този важен де всеки тийнейджър ден?

- Съобразихме се с мерките и събрахме 14 деца. Отпразнува го много шумно и видимо беше щастлива. 

- Тя реши ли по какъв път да поеме след завършване на средното си образование и музиката само хоби ли ще бъде?

- Аз съм певица от толкова много години, но никога не съм пяла под душа, докато тя непрекъснато пее вкъщи. Нищо не мога да кажа все още... Няма лошо да се занимава и с двете неща, ако съумее да ги съчетае. За нас по-важно, на първо място, е образованието. С пеенето в днешно време е лесно, поне така си мисля... Виждам, че има потенциал, има хубав глас и съм страшно впечатлена. Не го казвам, защото ми е дъщеря и искам да я хваля, но определено има талант и иска много да пее. Има време, ще видим. Важно е и с какъв успех ще завърши. В момента ходи на курсове по английски, за да кандидатства в чужбина. Такива са ни желанията, още е рано да се каже. От известно време е на тема криминалистика и право, което ме учудва. Иска да учи, което е най-важното. Казах й, че трябва да следва това, което в бъдеще ще я кара да се чувства щастлива, защото човек трябва да обича професията си. 

- По какъв начин ти се отразява извънредното положение в страната и това, че всички заведения са затворени и нямаш възможност да работиш?

- Първият локдаун не го усетих чак толкова, но сега втората вълна започна да ми дотяга. Не можеш да излизаш, не можеш да спортуваш - всичко се промени. Хората като че ли не са същите... Жал ми се за хората, които не успяха да се преборят с този вирус и напуснаха този свят по такъв начин. Цялата тази обстановка създава едно негативно настроение, не можем да се настроим на празнична вълна. Но най-важното е да бъдем позитивни и вярвам, че скоро нещата ще се оправят и светътще се върне към нормалния си ритъм. 

- Какви планове имаш за коледните и новогодишните празници?

- Най-вероятно пак ще се съберем близки и познати. Бъдни вечер и Коледа са ми любимите празници и за мен е важно да съм си вкъщи тогава. Дано цялата тази пандемия си отиде по-бързо, да забравим и за нея и да помним само хубавите неща./ show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай