logo

Бони с емоционално признание за дъщеря си: Вече 18 години... СНИМКА

Бони с емоционално признание за дъщеря си: Вече 18 години... СНИМКА

Щерката на Бони - Михаела, която от тази година се изявява на музикалната сцена под артистичния псевдоним Миа, навърши пълнолетие. А нейната звезда майка я разплака от щастие с това, което направи. 

Цели 18 години Бони се грижи сама за дъщеря си и най-накрая изля всичко, което чувства и е натрупала през годините си като емоция. Тя поздрави Михаела по оригинален и много трогателен начин, който докосна сърцата дори на напълно непознати техни почитатели. 

 

18години. Точно толкова време от момента, в който се появи и озари живота ми. 18години неотлъчна взаимна подкрепа в...

Публикувахте от Boni в Понеделник, 7 декември 2020 г.

18години. Точно толкова време от момента, в който се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна подкрепа в най- светлите, щастливи и не чак толкова моменти .18 години рамо, на което споделям и радост , и победи, и тъга. 18 години любов. Честито пълнолетие, вече пораснала Миа. Вече си подготвена и е време смело сама да закрачиш по дългия стръмен път на живота .Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш !Бъди заобиколена от правилните хора, които да те наставляват и да сочат правилната посока .Не се предавай пред нито една трудност, точно както те е учила мама !Усмихвай се и се наслаждавай на живота .Честита, здрава, щастлива и благословена ми бъди, Михаела! Обичам те", написа Бони в официалната си страница във "Фейсбук". 

Връзката майка-дъщеря се наблюдава осезаемо при тях двете и може да служи за пример в много семейства. Бони винаги е толерирала желанието на Михаела да поеме по нейния път на музиката, но я съветва да запише да учи нещо друго, за да има и втора професия. И Михаела към момента е послушала съветите на майка си, ходи на частни уроци и се подготвя за кандидат-студентски изпити./show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 09.12.2020 10:17

Още една чалгарка