Бони и Емануела се наливат с алкохол, а техни фенове ги натискат за... СНИМКИ

Бони и Емануела се наливат с алкохол, а техни фенове ги натискат за... СНИМКИ

Изненадващо приятелство се зароди между фолкпевиците Бони и Емануела. Напоследък двете могат все по-често да бъдат засечени в обща компания, макар да не са от една музикална компания. Както е известно, Емануела е в "Пайнер", докато Бони предпочита да се продуцира сама и да няма шеф над главата си. 

На едно от последните участия на Емануела в Пловдив с целия си блясък цъфна и Бони, а това, което направиха, със сигурност ще е помни дълго от всички присъстващи. 

Бони взе драстично решение, спира с пеенето и вече ще... СНИМКА

Изпълнителката на "Стриптийз" прави изненада на колежката си и се качва на сцената при нея. Моментално градусите на настроението се вдигат и Бони успява да вдигне цялото заведение във въздуха с чувството си за хумор, непринудено поведение и няколко от совите тотални хита. 

Емоциите се покачват и изненадващо в ръката на Бони се оказва бутилка с алкохол. Двете изпълнителки не са големи любителки на пиячката, но въпросната вечер му отпускат края. Бони и Емануела започват от високо да си наливат в чашите, казват си наздраве със случайни гости на дискотеката и започват бурни танци.

Техни фенове от година ги натискат за дует и искрено се надяват, че зародилото се приятелство помежду им ще спомогне за това тяхно решение./show.blitz.bg

Коментирай

Дърт пергиш

Дърт пергиш 07.05.2021 13:13

А дома коча натисна уфтсътъ.

Дърт пергиш

Дърт пергиш 07.05.2021 13:20

Потресох се - не му беше пълен члена!

Дърт пергиш

Дърт пергиш 07.05.2021 13:21

Близ, вИЕ сте идиоти!

Тъгфхй

Тъгфхй 09.05.2021 7:37

Не пяха ли уви сбогом