Благотворително комедийно шоу събра 14 434 лева в подкрепа на жените в България СНИМКИ

Благотворително комедийно шоу събра 14 434 лева в подкрепа на жените в България СНИМКИ

Стотици гости и популярни личности аплодираха личните житейски истории на Алекс Раева, Оля Малинова, Красимира Хаджииванова, Гери Турийска и Пам Велидис. И ако си мислите, че популярните личности за нищо на света не биха били чак дотолкова искрени, ще сбъркате. Точно тези пет дами не само, че го направиха, но и избиха рибата с откровенията си!

Близо двучасовите им признания бяха посветени на много неудобна тема - за провалите в живота. И ако една жена може да превърне провала си в успех, то представете си какъв грандизен спектакъл правят пет колоритни жени на сцената, които хем игратя, хем нямат маски на лицата.

В понеделник вечер Алекс Раева, Оля Малинова, Красимира Хаджииванова, Гери Турийска и Пам Велидис се качиха на сцената на "Sofia Summer Fest", за да разкажат откровено, без поза и фалшив свян за своите най-секси неуспехи в комедийното шоу "Stand up for Sisterhood". Благотворителното събитие, по инициатива на Answear България, събра стотици гости и приходи от 14 434 лева. Парите ще бъдат разделени по равно и дарени на две организации с големи и смислени каузи - "Оле Мале" и "Български фонд за жените".

Облечени в колекцията Girl Power на бранда, Алекс, Оля, Красимира, Гери и Пам предизвикаха торнадо от смях в публиката, в която ги аплодираха момичетата от Националния отбор по художествена гимнастика, певицата Поли Генова, тв водещите Диана Любенова и Марияна Векилска, актрисата Даяна Ханджиева и още стотици жени, готови за шоу. Разбира се, не липсваха и смели мъже.

Вечерта започна с екзистенциалния въпрос: "Каква матка си ти, ако не можеш да родиш естествено?" и премина през всички житейски провали – ученически, студентски, кърмачески, майчински, родителски и сексуални. Петте жени пред микрофона говориха за всичко, за което предимно се мълчи, подмениха кирилицата с азбуката на провала, смяха се до сълзи на свой гръб и ни убедиха, че да си на дъното може да бъде много по-забавно, отколкото да блестиш от върха.

Специална изненада за зрителите беше и появата на сцената на популярния в социалните мрежи с профила epicbathguy - Радо Кузманов, който показа снимка на Алекс Раева от тийнейджърските й години. И както може да си представите - на кадъра тя не е изписана красавица, но пък е чаровен пубер.

"Благодарим от сърце на Answear и на публиката за изключителната подкрепа. Дарените средства за „Оле Мале“ ще допринесат нашето социално предприятие да функционира спокойно и на пълни обороти в следващите месеци, да реализира пълноценно най-обемната годишна кампания - Коледната, и да продължи да подкрепя майки на деца с увреждания в желанието им да работят.

Благодарим и на петте участнички, които показаха, че женската сила, ум и чувство за хумор могат да преодолеят и най-големите предизвикателства и да извлекат от провалите много смисъл и опит", коментираха от екипа на каузата "Оле Мале".

Със средства, събрани от билетите за шоуто, както и с част от приходите от продажбата на специалната колекция Girl Power, ще бъдат подпомогнати майки на деца с увреждания, както и жени от различни общности, които имат смели и оригинални идеи.

"Щастливи и благодарни сме на Answear за подкрепата към каузата на Български фонд за жените. Вярваме, че партньорството ни е истинска илюстрация на сестринството и на солидарността между жените, особено защото споделяме подкрепата с каузата "Оле Мале". Средствата, дарени от Answear България, ще бъдат вложени в проекти на жените и момичетата чрез нашия конкурс за смели идеи за 8 март 2022 година", заяви и Надежда Дерменджиева, изпълнителен директор на "Български фонд за жените"./show.blitz.bg

Коментирай