Азис и Гери-Никол запяха в дует на откриването на нов клуб във Велинград СНИМКИ

Азис и Гери-Никол запяха в дует на откриването на нов клуб във Велинград СНИМКИ

Краля на фолка Азис и поп дивата Гери Никол запяха в дует по време на откриване на най-новия клуб във Велинград. Певецът имаше участие в лъскавото заведение, което напълно отговаря на критериите за клубове в Дубай, а Гери купонясваше с компания в едно от Вип сепаретата.

По средата на гастрола на Азис, той спря музиката и извика колежката си.

„Току що разбрах, че в заведението е едно прекрасно момиче, което много обичам и което е любимата певицата на моята дъщеря, Гери, моля те ела на сцената“, заяви Азис и колежката му се отзова веднага.

Първо блондинката изпя своята нова песен, а след това двамата запяха в дует, което бе посрещната са бурни овации от феновете им. „Искате ли дует с Азис“, провикна се Гери, след което залата избухна във одобрителни викове, което кара феновете им да си мислят, че скоро изпълнителите ще ги изненадат с нова песен или поне по този начин Гери натисна изпълнителя да й пристане за дует./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бонго Бонго

Бонго Бонго 10.05.2022 17:05

Краля? Нали е цинго, защо го слушате? Всички сте такива лицемери, че не е истина. Манго туй онуй, пиете две ракии и от македонско скачате на хард кючеци на Азис. Чак се срамувате кви гюбеци сте хвърляли... лицемерковци)))

Ще лапа

Ще лапа 11.05.2022 21:13

Ще яде мангалаката паламарка тоя парцал Гери

ФАКТ

ФАКТ 14.05.2022 10:18

ПЕДАЛ С ПРОСТИТУТКА