Жоро Торнев шашна: Тръгвам по пътя на Боян Петров и Атанас Скатов!

Жоро Торнев шашна: Тръгвам по пътя на Боян Петров и Атанас Скатов!

Жоро Торнев шашна последователите си в социалните мрежи с последния си пост, от които става ясно, че поема по стъпките на алпинистите Боян Петров и Атанас Скатов, трагично загинали в планината.

Мъжът на Мира Добрева иска да изпълни по този начин обещание, което дал приживе на Атанас Скатов. А подробностите накара приятелите му и да се гордеят, и да настръхнат от притеснение.

Мира Добрева показа с кой си ляга след Жоро Торнев СНИМКА

Мира Добрева призна дали се развежда с Жоро Торнев

"Днес започвам едно пътуване по стъпките на двама приятели - Боян Петров и Атанас Скатов. За тях би било нищо - за мен е голямо предизвикателство - трекинг до базовия лагер на К2. За Боян успях да направя филм преживе. За Наско не успях, а му бях обещал. И ще си спазя обещанието. Тръгвам с трекинг-списъка на Боян и с усмивката и вдъхновението на Наско. Приятелите си помагат и си спазват обещанията. Ще ви държа в течение, приятели. Тръгваме от Скарду", пише Торнев в профила си./show.blitz.bg

Коментирай

ko8

ko8 22.07.2021 17:19

Добра екскурзия в памет на приятели. Нали все пак няма да атакува върховете ...Успех!

Жоро

Жоро 24.07.2021 9:41

На кого ще оставиш тази хубава сладурана,бог да го прости Боян много бързо беше забравен от неговата,,любима,, ,,съпруга,,,но щом живота не ти е толкоз мил-приятен път и успех ти пожелавам Жоро.