Юлиан Костов разплака мрежата с тези думи след смъртта на Христо Живков

Юлиан Костов разплака мрежата с тези думи след смъртта на Христо Живков

Внезапната смърт на 48-годишния актьор Христо Живков потресе неговите колеги, които са неутешими и скръбта им прераства в сълзливи постове в мрежата. 

Такъв пример е Юлиан Костов, който разкри неподозирани неща за колегата си, който изглежда в България не беше достатъчно оценен, но в чужбина е голяма звезда. 

 

Ето какво пише Юлиан Костов: 

"Христо Живков е актьорът, който видях да играе главна роля в Холивудска продукция. Българин! Главна роля в драма Гордост и вдъхновение!!

Години по-късно, когато бях на кастинг в Рим през 2012-та кастинг режисьора ме попита откъде съм. Когато казах България, реакцията беше всичко друго, но не и очаквана: “Уау! Българин! Значи си страхотен актьор!“

“Ъъъ така ли, защо”отвърнах аз. “Не познаваш ли Христо Живков? Той е прекрасен! Един от най-добрите актьори в света. Много го обичаме в Италия.” Това и до ден днешен си остава най-позитивната реакция, която съм имал, когато кажа откъде съм.

Примерите са важни! А Христо водеше с доблест. Христо бе обичан и затова и аз като негов сънародник получих усмивка и това ми вдъхна кураж. Без да го знае, той ми бе отворил врата.

Христо носеше тази светлина и освен невероятно талантлив и декориран актьор, той беше и страхотен човек.

През 2018-та го срещнах на живо за пръв път. Вълнувах се. Тъкмо бях пристигнал в Ел Ей, той ме почерпи обяд и седна да ми обясни много тънкости за града и как да се установя.

После имах честта да работим заедно няколко години в агенцията. Имали сме дълги разговори по телефона на всякакви теми. Надявах се, че ще можем да ги имаме с години напред. Почивай в Мир и Сила, Христо! Благодаря ти", пише Юлиан Костов с своя профил във Фейсбук./show.blitz.bg

Коментирай