Йоанна Темелкова изригна: Изпитвам безумен гняв към... СНИМКА

Йоанна Темелкова изригна: Изпитвам безумен гняв към... СНИМКА

Йоанна Темелкова не спести нито грам от безкрайния гняв, който изпитва срещу фалшивите образи, с които са осеяни социалните мрежи. Според актрисата те влияят изключително негативно върху самочувствието на подрастващите деца.

"Пиша този пост по една единствена причина - Реалността! Интернет пространството от доста време е опасно място. Изкривени представи за красота, за живот, за здравословен начин на живот… Слава Богу, много от нас знаят това, но нашите деца - не! Изпитвам безумен гняв, когато такива гримирани лица определят представата за живот на момчета и момичета, които още не знаят кои са!

Йоанна Темелкова с любопитен намек за "Братя"

Не можете да си представите какъв огромен процент подрастващи момичета не ходят на училище, защото са получили негативни коментари в социалните мрежи. Това е абсурдно и ние всички носим отговорност за това. Това да имаш пъпка, не те прави грозен. Да имаш белег - не те прави изрод. Да имаш лунички - не те прави странен. Да имаш акне - не те прави отвратителен.

Колежка на Темелкова от "Братя" я изтипоса гола от съблекалнята СНИМКИ

Красивото и грозното са изключително субективни понятия! Интернет ни кара да категоризираме. А нищо, нищо не е черно или бяло", написа в Инстаграм звездата от криминалната драма "Братя", но все пак поясни, че наред с всичко това намира и "безкрайно много хора", които са нормални и вдъхновяващи в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

mn e gadna taz

mn e gadna taz 27.07.2021 12:33

a onaz averkata i donova e za reklama na akne

млада госпожо

млада госпожо 27.07.2021 14:22

Що, за глупости сте написала???

high voltage

high voltage 27.07.2021 14:51

Йоана, баси как ми се издигна в очите!

петар

петар 28.07.2021 7:17

Що да са глупости?Истината е много по страшна и ако не си на зряла възраст да отсяваш информацията може така да ти моделират съзнанието че...А за нея незнех че и умна